La La Land

 

Mange forelsket seg i Ryan Gosling da han var med i filmen «The Notebook». Det var en kjærlighetshistorie som traff enormt mange mennesker. Kjekkasen ble utrolig kjent, og har siden hatt mange gode roller.

 

Da han dukket opp i La La Land var det kanskje mange som ble overrasket. I hvert fall når de skjønte at filmen skulle by på ekstremt mye dansing. Med Emma Stone ved sin side ga han liv til enda en romantisk historie.

 

To drømmere møtes

Filmen handler om Sebastian og Mia, to drømmere. Mens de begge ventet på sitt store gjennombrudd, ble det fyrverkeri på andre måter. Dette forholdet får vi lov til å følge i La La Land. Dette er en dramafilm med både humor og musikk. Altså en film svært mange vil sette pris på om de gir den en sjanse.

 

Filmen har blitt mye omtalt i medier, og har også blitt sett av svært mange mennesker. På filmnettstedet IMDb har filmen fått hele 8,2 poeng. Det er en svært god poengsum.

 

Noen mener at filmen er kjedelig, og at det hele går for sakte. Noen klarer kanskje ikke helt bli med på handlingen. Men er man derimot en person som elsker kjærlighet, romanse og musikk – da er dette midt i blinken.

 

Dessuten er det en film man veldig gjerne kan se sammen med sin kjære, eller noen andre man er glad i. Det er lett å nyte filmen. Det er en film som gjør at man slapper av, lener seg tilbake og fokuserer på de herlige karakterene man har foran seg. Mange kjenner nok også at hjertet banker litt ekstra fort.

 

Hentet mange priser

La La Land fikk ekstremt mange priser under Golden Globe. Dette er noe av grunnen til at den også ble så godt kjent. Ryan Gosling holdt en fin tale der han takket sin kone – det var det mange som hadde sansen for. Han gjorde det også tydelig at han hadde hatt det utrolig morsomt med å jobbe med La La Land. Filmen vant blant annet pris for beste regi, beste manus og beste spillefilm. I tillegg fikk begge hovedrolleinnehaverne hver sin pris. Det ble med andre ord en skikkelig stor seier for menneskene bak filmen! Mange var enige i at dette var meget fortjent.

 

En moderne musikal

Mange som hører ordet «musikal» tenker på dette som noe gammelt. Det er ikke så rart, for de fleste tenker nok mest på de gamle og kjære musikalene vi har blitt glad i. Derfor er det ekstra stas at La La Land ble laget. Den gir oss endelig en moderne musikal, og den vil trolig bli husket i lang tid fremover.

 

En film man må få med seg

Selv om man ikke er superfan av hverken romantiske filmer eller musikaler, er dette likevel en film man må få med seg. Mest av alt fordi den blir så mye snakket om, og fordi den har blitt en stor del av 2016. Den kommer til å bli snakket om lenge, og mange kommer til å ha sin mening om den. Derfor kan det være lurt å ha sett den, for å kunne delta på disse diskusjonene. Det er aldri noe gøy å være den som har gått glipp av noe interessant.

 

Dessuten skal det nok ikke så mye til før man lar seg rive med. Det er snakk om to vakre skuespillere, to sjarmerende karakterer, masse glede, mye musikk og en hel del gode poeng. Det bør altså være ganske enkelt å like det man ser. Se den gjerne med en du er litt ekstra glad i, da blir opplevelsen enda bedre.